MettanovaOver ons

Dit is een voorbeeldtekst voor de Over ons-pagina.

Vertel hier over jezelf en over je bedrijf. Hieronder lees je aantal tips van onze tekstschrijvers die je kunnen helpen bij het schrijven van deze tekst.

Wat moet je schrijven?

  • Vertel kort over jezelf: maak het persoonlijk, maar niet té persoonlijk: je klanten vinden het leuk om de persoon achter het bedrijf te leren kennen, maar zitten niet te wachten op allerlei details over je privéleven.
  • Vertel (wederom kort) wat je bedrijf doet: welke diensten of producten biedt je aan?
  • En vertel waarom je je bedrijf bent gestart.

En nog 3 schrijftips

  1. Vertel een anekdote: dat kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over hoe je op het idee kwam je bedrijf te starten, maar ook een verhaal over hoe je met succes een tevreden klant hebt geholpen.
  2. Denk na over je ’tone of voice’. Welke manier van schrijven past het beste bij jouw klanten? Moet het zakelijk en formeel of mag het best wat vlotter?
  3. Vergeet de ‘call-to-action’ niet. Laat ook hier de kant niet liggen om je bezoekers te vertellen wat je van ze wilt: ‘neem contact op’, ‘vraag een offerte aan’ of ‘ga nu naar de webshop’.

Hoeveel woorden?

Om deze pagina voor Google interessant te maken, heb je minstens 300 woorden nodig, maar liever meer: mik op 500 woorden. Nog meer mag ook, maar houd het interessant. En leesbaar: gebruik tussenkoppen en blockquotes.

Vergeet de foto (of video) niet

Zoals gezegd, maak het persoonlijk: laat je op deze pagina ook letterlijk zien met een foto van jezelf. Of als je collega’s hebt: een foto van het team.

Heb je een (bedrijfs)video? Plaats ‘m (ook) op deze pagina!